O Aluplastiku d.o.o Živinice

Aluplastik d.o.o.Živinice je preduzeće osnovano 1996.godine i bavi se proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem PVC stolarije. Aluplastik danas posjeduje dvije linije za proizvodnju, tako da spada u sam vrh proizvođača jugoistočne Evrope. U 2009.godini došlo je do spajanja firme d.o.o.ALFA-PLAST Živinice (Osnovana 2004.godine i koja je postigla za kratko vrijeme značajan uspjeh), sa firmom d.o.o.Aluplastik pa je samim tim značajno uvećana količina ponude proizvoda.

ALUPLASTIKD.O.O ALUPLASTIK Živinice, je specijalizirano preduzeće za proizvodnju i montažu:

- Alu i PVC stolarije
- roletni ( Alu i PVC)
- garažnih vrata sa i bez daljinskog upravljanja
- prozorskih klupica
- izloga - zimskih vrtova i dr.

Svi naši prozori i vrata su izrađeni od profila Greenline generacije na bazi kalcij-cink stabilizatora, bez olova, za zdrav život u skladu sa prirodom.

Proizvodi imaju garanciju (5 godina na kvalitet profila, 36 mjeseci staklo i okov), kao i obezbijeđen servis u garantnom roku.

Osim na domaće tržište d.o.o.Aluplastik vrši plasman svojih proizvoda u mnoge zapadno-evropske zemlje: Austriju, Njemačku, Švicarsku, Luksemburg, Norvešku, Švedsku i dr.

U narednom periodu svog rada Aluplastik d.o.o. Živinice planira proširiti svoje proizvodne kapacitete i povećati izvoz gotovih, finalnih proizvoda na europsko tržište.

Aluplastik d.o.o. sarađuje sa vrhunskim proizvođačima repromaterijala.
Partneri: